Om oss

IMG_4757

Telia Bedriftsenter Ryen

Telia Bedriftssenter er Telia sin nye store satsning mot bedriftsmarkedet og har nå også etablert med flere regionale sentere over hele landet.

Vi, tidligere Mobilconsult/Klart Svar Ryen, åpnet det første og største bedriftssenteret i våre helt nye lokaler i Miljøhuset sentralt på Ryen i desember 2012. I februar 2014 fusjonerte vi med Telias leveranse og salgsavdeling, Telia atWork. For deg som kunde innebærer dette at vi nå kan tilby markedets beste kundeservice. Vi har tre nye avdelinger med bransjens flinkeste medarbeidere, som hele tiden vil sørge for at du og din bedrift er ivaretatt på aller beste måte. Våre ansatte tilhører ett sterkt fagmiljø med fokus på kompetanse og kundeservice, samt tilgang til alle tilgjengelige produkter og tjenester i nært samarbeid med øvrige Telia avdelinger

Telia Bedriftssenter Ryen er en egen underavdeling i Telia, og som en av de få heleide bedriftsforhandlere, har vi en unik posisjon hvor vi både er små og smidige, samtidige som vi har slagkraft og styrke gjennom eierskapet av Telia. Vi har allerede utnyttet flere synergier av dette, slik som felles systemer for kundestøtte og oppfølging, prisbetingelser og leveranse, og ikke minst ett nært og tett samarbeid med alle ledd i Telia sin verdikjede.

Dersom din bedrift har behov for rådgivning innenfor kommunikasjonsløsninger på mobil, UC, eller har behov for en profesjonell samarbeidspartner på mobil eller data, er du hjertelig velkommen til å komme innom oss på Ryen. I vårt moderne showrom kan vi presentere ny teknologi innenfor kommunikasjon,produkter og løsninger. Du kan også komme i kontakt med oss via denne linken her.